Event Nanny - service - het 100% Mama event

Event Nanny – service

logo_metLogo Winnaar Bruiloft entertainmentbedrijf

Waar zijn de kinderen op het 100% Mama Event?

Kinderen op het 100% Mama Event? Des te leuker! Maar nog leuker is het dat er voor de kinderen een speciaal ingerichte hoek is, waar La NouNou de opvang en het creatieve vermaak voor de jongste gasten van het Mama Event organiseert. Dus wil je tussendoor even in alle rust shoppen? Kom dan langs bij La NouNou Wedding & Event Nanny.

Opvang en creatief vermaak
La Nou Nou verzorgt professionele opvang, maar ook creatief vermaak voor kinderen van 0 tot 12 jaar op locatie door heel Nederland. La NouNou creëert graag een feestelijke tijd voor de jongere gasten door het bieden van een veilige kinderopvang, bekijkt het evenement door de ogen van het kind en stelt in overleg het kinderprogramma samen, zo krijgt ieder kind het gevoel erbij te horen.

De Event Nanny’s
La NouNou werkt met hoogopgeleide nanny’s die allemaal een pedagogische opleiding hebben en in het bezit zijn van kinder-ehbo. Door hun vele ervaring met grote groepen kinderen kunnen ze op een professionele manier invulling geven aan de opvang en het creatieve vermaak van de kinderen, zo ook op het Mama Event.

Kind-Nanny ratio en duur van de opvang
Veiligheid staat bij ons voorop en wij hanteren een kind-nanny ratio, die afhankelijk is van het aantal kinderen, de leeftijdscategorie en de activiteiten. Daarom zullen wij bij beschikbaarheid de opvang van uw kind(eren) kunnen verzorgen tijdens het Mama Event. Daarnaast willen wij vragen om de opvang maximaal een uurtje te laten duren, hierdoor kunnen zoveel mogelijk kinderen (en dus ook mama’s) gebruik maken van deze extra service op het Mama Event. Tijdens dit evenement zijn alle kinderen welkom, maar onder de 2 jaar met mama of papa samen.

Kinderkaart
Voor aanvang van de opvang zullen we vragen om een Kinderkaart in te vullen, hierop kan je de naam van je kind(eren), leeftijd en eventuele bijzonderheden vermelden. Verder vragen wij ook om je mobiele telefoonnummer, dat mocht er iets zijn, mama altijd te bereiken is.

Wij kijken ernaar uit de creatieve opvang tot een mooie herinnering te maken en daardoor bij te dragen aan dit speciale Mama Event.

Voor meer informatie kunt u kijken op onze website www.lanounou.nl of op onze facebook-pagina www.facebook.com/lanounou.nl

Tot 12 en 13 november

Vriendelijke groet,

Namens La NouNou Wedding & Event Nanny

Eva Kalmeijer