De look van mijn pre-puber - het 100% Mama event

De look van mijn pre-puber

dewi
Hi, ik ben Dewi van Eyk 36+ (ok! Ik ben 40) getrouwd en mama van twee meiden, Noa (9) en Olivia (5) een echte meiden mama dus! Ik woon in de buurt van Rotterdam. Shoppen voor de meiden is het allerleukst. Je ziet zulke leuke dingen voor ze. Ik geef het toe. Ik maak soms echt kleine mini me’s van ze. De komende tijd blog ik voor 100% mama en stel ik wekelijks de leukste outfits samen. In het dagelijks leven ben ik fulltime mama en heb ik zelf ook een blog  www.firmamama.nl. Hier lees je wat ik meemaak als moeder van twee meiden, geen “moeke” blog, gewoon gezellig & met de nodige humor geschreven.

Mijn dochter van 9 heeft al een behoorlijke eigen stijl, Ze weet precies wat ze wel en niet leuk vindt. Shoppen voor deze pre puber wordt steeds moeilijker. Als ik kleding voor haar koop, dan roep ik gelijk dat ze eerst moet passen en alsjeblieft niet eerst de kaartje er vanaf rukt! Want dat is mij iets te vaak gebeurd, dan blijft het gewoon in de kast hangen, omdat de dame “het toch niet zo leuk vindt”

Elke avond leg ik nog steeds netjes een setje kleding neer voor de volgende ochtend, maar vaak komt mevrouw de volgende ochtend met een ander setje/combinatie naar beneden. Heel eerlijk vind ik dat best leuk, …leuk om te zien hoe ze een eigen stijltje krijgt. Soms hebben we weleens strijd over bepaalde kleding. Dan heb ik zo’n leuk setje voor haar gekocht, maar combineer ze het weer heel anders dan ik wil.

Vaak shop ik online en dat doen we tegenwoordig samen. Dit setje (waar ik een tikkeltje jaloers op ben) hebben we samen uitgekozen. Ik was helemaal weg van de rok! Zou ‘em ook wel willen. De jongedame vond ‘em “niet zo” maar ik heb het lichtelijk die kant op gepusht dat we ‘em toch maar hebben besteld. En gelukkig is het rokje door de keuring. Ik vind het echt een superrokje en je kunt het met vanalles combineren. Wij hebben gekozen voor een gestreept shirt met hippe patches,  maar het staat ook superleuk met een oversize sweater of een leuk coltruitje. Ja en die dr. Martens hé…dat vond ze gelukkig wel al gelijk een goed idee, staat ook zo stoer met een skinny jeans! De tas heeft helemaal zelf uitgekozen, daar was ze meteen al weg van. Ik vind het leuk om voor de meiden, leuke budget items te shoppen en dan weer afgewisseld met wat mooie merkjes.
Ja shoppen voor meiden is leuk!

picmonkey-image

Comments are closed.